#Pitești Retail Park te așteaptă la Târgul de Vinuri Auchan, ediția a XII-a


Data și ora:
Gazdă:

DN65B, Geamana, Romania, 117140
Organizator:

Despre

Până pe 29 septembrie 2020, hipermarketul Auchan Bradu din centrul comercial Pitești Retail Park găzduiește cea de-a XII-a ediție a Târgului de Vinuri. 
Anul acesta, evenimentul reunește peste 300 de sortimente la raft, atent selecționate de Auchan, dintre care 70 de vinuri introduse în premieră în retail. Cramele românești prezintă peste 200 de vinuri din România, cărora li se alătură o colecție de 30 de articole franțuzești, provenite din cele mai importante zone viticole din Franța. 
  • Printre noutățile ediției din acest an se numără introducerea la raft a 70 de etichete disponibile până acum doar în segmentul HoReCa. Această selecție cuprinde vinuri provenite de la 13 crame din România și Republica Moldova: Chateau Vartely, Domeniile Averești, Cotnari, Crama Mircești, Sarica Niculițel, Viile Budureasca, Corcova, Jidvei, Domeniile Panciu, Gitana Winery, Bolovanu și Vincon.
De asemenea, târgul organizat de Auchan va cuprinde și 30 de sortimente franțuzești, de la crame originare din Alsacia, Champagne, Bordeaux, Loire, Gourgogne ,Rhone, Gascogne si Provence.
Astfel, clienții vor putea regăsi la raft o gamă variată de vinuri albe, roșii sau rose, din diverse soiuri, atât producții locale – de la peste 30 de rame autohtone de renume, din cele mai importante regiuni viticole din țară, precum și vinuri internaționale.
Pe lângă oferta de băuturi, cea de-a XII-a ediție a Târgului de Vinuri din Auchan aduce în atenția pasionaților și o gamă largă de produse asociate consumului de vin, printre care pahare speciale pentru fiecare tip de vin, carafe, decantoare, tirbușoane, platouri și frapiere.