Pitești Retail Park

Centru comercial


Program

Deschis
Vezi programul

Address

DN65B, Geamana, Romania, 117140

Telefon

Despre

50 de copaci plantați de Pitești Retail Park la intrarea în Pitești, de Ziua Internațională a Mediului

 Sâmbătă, 5 iunie, Pitești Retail Park a sărbătorit Ziua Internațională a Mediului, iar împreună cu 41 de voluntari de la Universitatea din Pitești, specializarea Ingineria Mediului, Horticultură, Ecologie și Protecția Mediului, și Primăria Pitești au desfășurat o acțiune de plantare a 50 de arbori la intrarea în orașul Pitești, în proximitatea Podul Viilor. 

Pitești Retail Park este unul dintre centrele comerciale ale grupului NEPI Rockcastle care, cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului, au implementat acțiuni de ecologizare și sensibilizare a publicului în fața problemelor de mediu, ca parte din campania „Natura unui MULȚUMESC!”.
Acțiunea a făcut parte dintr-un parteneriat cu Primăria Pitești prin care Pitești Retail Park se asigură că acest spațiu va fi întreținut și monitorizat permanent, prin toaletarea corespunzătoare a copacilor, irigații și tratamente de specialitate. 
Seria de acțiuni pentru îmbunătățirea spațiului verde și a ecosistemelor naturale va continua, sâmbătă, 12 iunie, cu instalarea a 50 de căsuțe pentru păsările care locuiesc în pădurea Trivale, zona de promenadă.

Natura unui MULȚUMESC!

Protecția mediului reprezintă unul dintre cei trei piloni ai strategiei de sustenabilitate a grupului NEPI Rockcastle și un focus permanent în activitățile centrelor comerciale din grup. Ziua Mondială a Mediului, marcată în fiecare an pe 5 iunie, este o ocazie în plus pentru acestea de a reaminti comunităților în care activează de recunoștința și responsabilitatea față de mediul înconjurător. Acestea sunt și mesajele-cheie ale campaniei  „Natura unui MULȚUMESC” care vizează colectarea selectivă și administrarea deșeurilor la sursă, încurajând comportamentul responsabil față de mediu.
 
#ResponsiblyTogether

Toate proiectele de responsabilitate socială ale grupului NEPI Rockcastle la nivel regional, inclusiv România, sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platforma de responsabilitate socială a grupului. „Responsabili, Împreună” reprezintă angajamentul NEPI Rockcastle prin intermediul centrelor comerciale din portofoliu pentru dezvoltarea și susținerea comunităților și reunește toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Despre Pitești Retail Park

Centrul comercial Pitești Retail Park are o suprafață de 40 000 mp, o parcare generoasă și peste 40 magazine  având ca principale ancore: Auchan, Bricodepot , JYSK, Altex,  Emag, Pepco, Animax, Zoomania, Lems, Naturlich, Cador.  

Pitești Retail Park, Inspirație pentru casa ta- este locul unde clienții găsesc o diversitate de produse pentru amenjarea casei, alături de produsele necesare zi de zi la prețuri competitive.  

*****
Prioritățile noastre 
Sănătatea și siguranța vizitatorilor noștri și a tuturor celor care își desfășoară activitatea în centrul comercial Pitești Retail Park sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță când ne treceți pragul.
 
 Măsurile noastre:
·          Dezinfectăm în mod recurent centrul comercial; 
·          Aerisim periodic, în mod natural, centrul comercial; 
·         Am instalat dispensere cu dezinfectant pentru mâini în zona intrărilor în mall, în toalete și în zona de restaurante;
·         Am crescut frecvența zilnică a utilizării dezinfectanților pentru spațiile intens circulate, precum toalete, birouri și zona restaurantelor;

Photo Gallery

Alte sugestii

Trivale Shopping Center

Centru comercial

Jupiter City Shopping Center

Centru comercial

VIVO! Pitești

Centru comercial