Informații utile Argeș


Pitești: Se vând bilete pentru meciul cu Farul!

Clubul FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Farul Constanţa, partidă programată luni, 21 octombrie 2019, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin. Tichetele pot fi procurate în fiecare zi de la magazinele Favorit, de la berăria Kell’s Craft Beer şi de la Strike Mania. Luni, 21 octombrie 2019, în ziua partidei, biletele pot fi cumpărate şi de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care vor fi deschise la ora 16.00. Preţurile tichetelor de intrare pe stadion sunt cuprinse între 5 şi 10 de lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale. Facem precizarea că de la magazinelele Favorit, berăria Kell’s Craft Beer şi Strike Mania Piteşti, se pot cumpăra doar bilete de 5 lei, valabile la Peluze, Tribuna II şi Tribuna I . Tichetele de 10 lei cu care se poate intra la Tribuna Zero se pot procura doar de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin, numărul acestora fiind limitat.

Locaţii magazinele Favorit:
- cartierul Trivale, Complex 2
- strada Exerciţiu, lângă Asirom
- strada Crinului, complexul alimentar.

Locaţie Berăria Kell’s Craft Beer:
Bulevardul I. C. Brătianu 27(fostul restaurant Casa Veche, situat vis a vis de Casa de Pensii Argeş)

Locaţie Strike Mania Piteşti:
Calea Bucuresti nr.36, COMPLEX VIVO! MALL

Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:
Luni, 21 octombrie 2019 - orele 16.00 - 18.00

Pitești: Hai la Târgul *Bogățiile Toamnei*!

“Copiii își doresc să citească”!
Și vă invită joi, 24 octombrie, în intervalul 11-14 la Târgul *Bogățiile Toamnei* din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Nicolae Bălcescu" (fosta școală nr. 9) din Pitești.
Cu mic, cu mare, sunteți așteptați la standurile cu obiecte hand-made sau cele cu bunătăți de toamnă, gătite în mod tradițional.
Fondurile obținute vor fi folosite pentru a amenaja biblioteca școlară.

Câmpulung: De Sumedru cel mai înalt Foc din țară, pe dealul Mățău!

Pe 25 octombrie se aprinde cel mai înalt foc din țară, pe dealul Mățău, cel care străjuiește Câmpulungul de la peste o mie de metri altitudine.
Un obicei străvechi, care adună atât sufletele celor vii cât și ale celor plecați dintre noi, într-o horă a continuității și a recunoștinței pentru ce am fost și o deschidere a porților către ce vom fi. Un foc care ne amintește de unde venim, ca să știm unde mergem!
Hai la Focul lui Sumedru!!!

O nouă facilitate a Spațiului Privat Virtual: Eliberarea cazierului fiscal

Serviciul electronic Spaţiul Privat Virtual oferă contribuabililor înrolați o nouă facilitate: posibilitatea de a solicita şi de a primi, on-line, cazierul fiscal.
Solicitarea se transmite prin intermediul Secțiunii „Solicitări / Eliberare documente/Certificat de cazier fiscal”, prin selectarea CIF/CNP-ului pentru care se dorește eliberarea certificatului şi menţionarea motivului solicitării.
Cazierul fiscal se va regăsi în Secţiunea „Mesaje”.
Reamintim contribuabililor că serviciul Spaţiul Privat Virtual este uşor de accesat, gratuit şi disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică.
Acest serviciu online permite obţinerea informaţiilor fiscale privind situaţia fiscală, depunerea electronică a declarațiilor fiscale şi primirea electronică a documentelor şi a actelor administrativ fiscale. Documentele comunicate prin Spaţiul Privat Virtual au aceeaşi putere juridică, asemenea celor comunicate prin poştă sau la ghişeu.
Instrucţiunile privind înrolarea în SPV sunt disponibile pe site-ul www.anaf.ro.

Situație parcări de resedință din Municipiul Pitești

Caută blocul dorit sau strada pe care vrei să ajungi și afla ce locuri de parcare sunt disponibile pe site-ul de mai jos.

Situație parcări de reședință din Pitești

Se angajează! Află noile locuri de muncă din Argeș.

Ești căutător de loc de muncă? Consultă informațiile de mai jos și vezi ce ți se potrivește!

Sute de locuri disponibile în Argeş

Alte sugestii

6 restaurante și pub-uri de unde să mănânci în Argeș
Idei de toamnă, în Argeș
Poftă de ceva dulce?
Camere web
Informații utile Argeș