Fotball Legends @Pitești Retail Park


Data și ora:
Gazdă:

DN65B, Geamana, Romania, 117140
Organizator:

Despre

  • Tricoul lui Nicolae Dobrin se intoarce acasa!
Peste 70 de tricouri purtate de legende ale fotbalului românesc, vor fi expuse la Pitesti Retail Park / Auchan Bradu

În perioada 2 - 15 aprilie, Galeria comercială Pitesti Retail Park / Auchan Bradu găzduiește expoziția TRICOURI DE LEGENDĂ, o colecție de peste 70 de tricouri purtate de jucătorii Echipei Naționale de fotbal în ultimii 50 de ani. Unele dintre acestea au făcut parte din echipamentul cu care Generația de Aur a ieșit în teren la Campionatele Europene sau Mondiale. 

Invitatii speciali ai evenimentului care se va desfasura in jurul orelor 12.30 in locatie vor fi Miodrag Belodedici – primul fotbalist din lume care a castigat Cupa Campionilor Europeni cu doua echipe diferite care a adunat si 55 de selectii in echipa nationala pentru care a marcat si 5 goluri si Managerul General al Clubului FC Arges, marele atacant al anilor 90 Jean Vladoiu, care a imbracat tricoul echipei reprezentative de 28 de ori si a marcat 2 goluri! Iubitorii fotbalului vor putea obtine autografe de la cei doi mari fotbalisti de legenda si vor avea parte si de alte suprize foarte placute!

Alaturi de exponatele din colectia Romanian Football Legends vor fi expuse si articole istorice din Colectia FC Arges! În cadrul evenimentului de deschidere, iubitorii de fotbal și nostalgicii vor putea retrăi momente emoționante din meciuri memorabile, descoperind tricourile purtate de jucători legendari, care au făcut istorie în Echipa Națională, precum Nicolae Dobrin, Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Rodion Cămătaru, Dorinel Munteanu, Ladislau Boloni sau Anghel Iordănescu. 
Expoziția, organizată de Pitesti Retail Park / Auchan Bradu, în colaborare cu Football Legends, va putea fi vizitată gratuit, zilnic, în intervalul 10:00 - 21:00.

În plus, o zonă a expoziției va fi dedicată biletelor și programelor de la meciuri celebre sau medalii și fanioane dedicate Echipei nostre Naționale, multe dintre ele cu vechime de peste 80 - 90 de ani.