„E pericoloso sporgersi”, film românesc


Data și ora:
Gazdă:

Calea București 2, Pitești, Romania
Organizator:

Despre

Duminică, 20 septembrie 2020, de la ora 18.00, va fi proiectat la Cinematograful „București” filmul românesc „E pericoloso sporgersi”.
 Regia îi aparține lui Nae Caranfil, în rolurile principale jucând George Alexandru și Nathalie Bonnifay. 
Acesta este filmul care a spart gheața după 1990, aducând nu numai un nume nou printre realizatorii de film, ci și un suflu modern, plin de inventivitate și nerv. Tânărul regizor își compune subiectul filmic din trei povești cu destine ce ajung să se întretaie. Premiul ACIN pentru debut și scenariu, Marele Premiu al festivalului de la film de la Bratislava, Premiul Special al Juriului la festivalul de film de la „La Baule”, Premiul Criticii ''Michel Perez'' la festivalul de film de la Montpellier, fiind totodată selecționat la festivalul de la Cannes, secțiunea „Quinzaine des realisaturs”.
Prețul unui bilet la „E pericoloso sporgersi” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
!!! Organizarea și desfășurarea activității cinematografului este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a sălii, locurile fiind marcate.
 Pe durata filmului, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.