ANULAT/ Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST


Data și ora:
Bilete:
20 lei
Gazdă:

Calea București 2, Pitești, Romania

Despre

Centrul Cultural Pitești informează că a anulat Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, ediția a VI-a, programat pentru data de 24 octombrie, de la ora 18.00, la sediul Filarmonicii Pitești. Măsura a fost adoptată în contextul epidemic actual. Vă mulțumim pentru înțelegere!


Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești organizează sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 18.00, la sediul Filarmonicii Pitești, cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST.
Evenimentul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri susținute de consacrați ai genului – Ducu Bertzi, Ada Milea și Bobo, precum și de Grupul Folk P620.Concursul va avea loc, potrivit regulamentului festivalului, pe două categorii de vârstă: 10 -18 ani și 18 - 45 de ani.
Concurenții se pot prezenta individual sau în grupuri formate din maximum 5 persoane și vor susține câte două piese muzicale astfel: Concurenții care fac parte din prima secțiune, cu vârsta cuprinsă între 10 - 18 ani vor prezenta două piese din repertoriul soliștilor consacrați sau din compoziții proprii; concurenții care fac parte din a doua secțiune, cu vârsta cuprinsă între 18 – 45 ani vor prezenta două piese din compoziții proprii. Regulamentul și fișa de înscriere sunt postate pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești și pe site-ul oficial al instituției (www.centrul-cultural-pitesti.ro). 

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 12 octombrie, la casieria Filarmonicii Pitești. Costul unui bilet este 20 de lei. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon al Centrului Cultural Pitești: 0248-219976.