LaLiane

LaLiane

Sport și Aventura


Program

Închis
Vezi programul

Address

Aleea Constantinescu nr. 6B, Sat Prislopu Mic, Comunna, Prislopu Mare, Romania

Telefon

Despre

Adrenalină, sport, distracție și nu numai … acum și lângă Pitești, în Parcul de aventură “La Liane”! 
La doar 6 km distanță față de Pitești, la Bascov, pe drumul spre Vâlcea, chiar la intrarea în satul Prislopu Mic (imediat după unitatea militară) a fost deschis Parc de aventură “La Liane”! 

Situat într-o zonă liniștită, departe de tumultul citadin, unde umbra pădurii îți oferă răcoarea într-o zi toridă, parcul “La Liane” poate fi destinația ta preferată pentru aventură, relaxare și distracție în aer liber, cu prietenii sau în familia.
 Parcul de aventură “La Liane” este amenajat pe o suprafață de 10.000 mp și dispune de 6 trasee de dificultăți diferite, adaptate tuturor vârstelor (minim 110 cm înălțime). În plus față de aventură și distracție, în parcul “La Liane” și protecția clienților este foarte importantă: pe toate traseele este implementat cel mai nou sistem de siguranță, denumit linia vieții continuă (participantul fiind în permanență asigurat pe durata traseului), dublat de nivelul maxim de siguranță de protecție conferit de echipamentele din dotarea parcului.
În parcul “La Liane” vă puteți relaxa alături de familie sau prietenii în spațiile amenajate pentru odihnă sau puteți sărbători evenimente speciale din viața copiilor dumneavoastră și nu numai! 

Mișcarea în aer liber pe traseele amenajate în copaci poate fi o modalitate ideală pentru recreere, depășirea limitelor și creșterea încrederii pentru copii și adolescenți, dar și pentru adulți, deopotrivă. 
Parcul „La Liane” va crea experiența unei aventuri pe care participanții și-o vor aminti mereu.
Acest lucru va fi realizat prin furnizarea exemplară a serviciilor oferite, dar și prin combinația de jocuri și activități puse la dispoziție. 
Nu este necesară o experienţă anterioară pentru a face faţă activităților din parc, ci doar buna dispoziție, coordonare și ... dorinţa de aventură, în natură! 

Photo Gallery

Alte sugestii

Parcul din Lemn - zona Piscul Negru

Sport și Aventura

Parcul de aventură Dracula 🏹

Sport și Aventura

BCM U FC Argeș Pitești

Sport și Aventura

Fotbal Club Argeș Pitești

Sport și Aventura

Club Sportiv Mioveni

Sport și Aventura