Informații utile


Info Trafic

  • CNAIR a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiului de prefezabilitate al legăturii rutiere dintre Găneasa (DX12) – Râmnicu Vâlcea – Tigveni (A1)
Urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică, în cursul zilei de astăzi, 28.03.2023, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru Elaborare Studiu de Prefezabilitate Drum Găneasa (DX12) - Râmnicu Vâlcea - Tigveni(A1).
Ofertantul desemnat câștigător în cadrul procedurii de achiziție publică este SC TQM Management SRL, cu preţul de 1.199.978,55 lei fără TVA.
Durata contractului de proiectare este de 8 luni de la data de începere a contractului.
Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

***
Peste 800 de muncitori sunt mobilizați pe Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 5 (Curtea de Argeș-Pitești).
Se lucrează la terasamente, structuri și relocare utilități.
Până acum au fost forați, armați și betonați peste 80.000 de metri liniari de piloți. 
__________________________________________
Antreprenor: Webuild SPA;
Lungime: 30,35 km.;
Valoare contract: 1,710 miliarde lei fără TVA;
Sursă de finanțare: POIM+PT;
Contractul de proiectare și execuție a fost semnat în data de 11.05.2020;
Durata contractului: 60 de luni (12 luni etapa de proiectare și 48 luni etapa de execuție);
Ordinul de începere pentru etapa de execuție a fost emis în data de 25.09.2021;
Stadiu fizic: 30%;
Termen estimat finalizare lucrări: 2025

***
În perioada 27.03.2023 – 30.03.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:
Faur – A2 – Centura de Sud – A1 – Pitești – DN7C – Curtea de Argeș – DN73C – DN7 – Centura Calimănești – DN7 Veștem – DN1 – A1 Săliște – Intersecție A1 cu DJ706A (Chișcădaga – județul Hunedoara).
Vehiculul transportă o virolă.
***

Transport agabaritic pe ruta Nădlac II PTF - Constanța Poarta 7
În perioada 28.03.2023 – 31.03.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:
Nădlac II PTF – A1 – A11 – DN7 – Ilia – A1 – Centura Sibiu – A1 – Boița – DN7 – Centura Călimănești – DN7 – DN67 – DN64 – Găneasa – DN65 – DEx12 (Drum Expres Slatina) – DN65 – Pitești – DN65B – A1 – Centura Sud București – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Țăndărei – DN2A – Giurgeni – DN2A – Ovidiu – A4 – Constanța Poarta 7.
Vehiculul transportă o instalație de foraj.
***

***
  •  Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC. 
  • Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale.

ATENȚIE LA FRAUDELE ONLINE!

Politia Română a fost sesizată cu privire la existența mai multor cazuri de tentative de fraude online, prin mesaje email, în care anumite persoane și-ar fi atribuit identitatea unor persoane cu funcții de conducere din cadrul structurilor de aplicare a legii (Europol, Interpol, F.B.I sau Poliția Română).

În aceste cazuri, victimele ar fi fost informate că fac obiectul unor presupuse proceduri judiciare ca urmare a accesării unor site-uri, în care sunt prezentate acțiuni cu un caracter sexual explicit, săvârșite de minori.

Persoanele bănuite ar fi solicitat plata unor sume de bani cu titlu de amendă penală, într-un termen scurt, sub sancțiunea demarării unei proceduri judiciare și emiterii unui mandat de arestare preventivă pe numele destinatarului emailului.

Cu privire la acest tip de fraudă, cunoscută sub denumirea „government impersonation scams”, instituțiile de aplicare a legii la nivel internațional au transmis mai multe  mesaje publice de informare a populației, ce  pot fi găsite mai jos:

-https://www.europol.europa.eu/media-press/newsroom/news/beware-of-scams-involving-fake-correspondence-europol

-https://www.interpol.int/en/What-you-can-do/Stay-safe/Beware-of-scams-using-INTERPOL-s-name  

-https://www.fbi.gov/scams-and-safety/on-the-internet  

În situația în care primiți astfel de email-uri nesolicitate, vă recomandăm să nu răspundeți, să nu accesați eventualele linkuri sau atașamente și să vă adresați celei mai apropiate unități de poliție sau online pe portalul de petiții al Poliției Române, selectând unitatea teritorială de poliție, pe raza căreia domiciliați : https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online

Poliția Română recomandă să nu comunicați date personale ori financiare către persoane necunoscute care vă contactează în mediul online. De asemenea, să nu deschideți fișiere primite de la persoane necunoscute.

Totodată, puteți accesa https://sigurantaonline.ro/ și vă puteți antrena pentru a recunoaște cele mai frecvente amenințări online. 
Aici vă puteți testa abilitățile și îmbunătăți cunoștințele

În atenția foștilor angajați ai Uzinei Dacia!

Compania Dacia anunță că, în urma procesului de digitalizare, foștii salariati care au nevoie de adeverințe și alte documente doveditoare ale calității de angajat al Automobile Dacia le vor putea solicita și ridica doar de la noul birou, deschis la Poarta 2 pe Platforma Dacia.


DEPUNEREA documentelor și SOLICITAREA ADEVERINTELOR de vechime se face doar în zilele de MARTI și JOI, în intervalul orar 09.00 - 12.00.


RIDICAREA ADEVERINTEI de vechime se face doar în zilele de LUNI, MIERCURI și VINERI, în intervalul orar 09.00 - 12.00.


Până la această data, în ultimii 9 ani, biroul a funcționat la parterul Casei de Cultură a Sindicatelor Mioveni, însă de la începutul luni septembrie, activitatea s-a mutat pe Platforma Uzinei Dacia Mioveni, Poarta 2.
Cererile pot fi depuse și online la adresa de mai jos👇
Depune cererile online

ANOFM Argeș: anunțuri importante pentru angajatori și angajați

Documente necesare pentru acordarea somajului tehnic potrivit OUG nr. 30/2020 modificata prin OUG nr. 32/2020
Platforma online pentru acordarea somajului tehnic & noutăți

Situation of parking places in Pitesti

Caută blocul dorit sau strada pe care vrei să ajungi și afla ce locuri de parcare sunt disponibile pe site-ul de mai jos.
Situație parcări de reședință din Pitești

Similar Suggestions

CERCETAȚI PENTRU DELAPIDARE, ÎNȘELĂCIUNE, FALS ȘI INFRACȚIUNI PRIVIND REGIMUL DEȘEURILOR
Știi cum se circulă în sensul giratoriu?
Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Mioveni, în calitate de beneficiar anunță începerea proiectului: “Execuție sistem optimizare costuri cu energia electrică la sediul primăriei orașului Mioveni”.
Simulare evaluare națională 2023
Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Mioveni, în calitate de beneficiar anunță începerea proiectului: „ Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni ”.