Casa Sattler


Program

Închis
Vezi programul

Address

34, Municipiul, Bulevardul I. C. Brătianu, Pitești, Romania

Telefon

Despre

Anunț important:
Dragi prieteni,

Pentru că siguranța și sănătatea sunt cele mai importante lucruri, vă anunțăm, cu regret, că începând de mâine, 17 martie, Restaurantul Casa Sattler își va sista activitatea până la noi reglementări.

Să aveți grijă de voi și sperăm să ne vedem în curând cu bine!
Gânduri bune, echipa Casa Sattler.

Situat în centrul Piteştiului şi amplasat într-o cladire care a fost construită în jurul anului 1880 de renumitul tamplar din zonă Carol Sattler, restaurantul Casa Sattler s-a remarcat încă de la deschidere ca unul dintre cele mai elegante şi in acelaşi timp discrete locaţii din oraş.
Casa Sattler îmbină ambianţa plăcută şi caldă cu ultimele tendinţe în materie de artă culinară. Aici aveţi posibilitatea să organizaţi un prânz de afaceri liniştit sau o cină romantică alături de o persoană deosebită, decorul special ce zugrăveşte clasicul împreună cu muzica aleasă în concordanţă cu atmosfera transmisă de restaurant fiind promisiunea pentru o masă perfectă.
Diversele feluri de peşte şi fructe de mare preparate cu măiestrie şi pasiune sunt o prezenţă unică în peisajul autohton, amatorii de preparate exotice găsind la Casa Sattler întotdeauna ceva care le va produce o surpriză placută prin combinaţiile de arome deosebite şi neaşteptate. Desertul aici este întotdeauna un motiv de povestit celor apropiaţi fiind pregătite „în casă” după reţete proprii, delicioase.
Pentru că orice cunoscător de mâncăruri fine ştie că un vin bun completează şi este indispensabil dintr-o masă rafinată, la Casa Sattler găsiţi peste 250 de sortimente de vinuri autohtone sau importate din ţări cu renume mondial de producători de vinuri: Franţa, Spania, Italia, Australia, Noua Zeelandă sau Africa de Sud.

Photo Gallery

Alte sugestii

PAPAO

Restaurant

Kell's Craft Beer

Restaurant

Casa Sattler

Restaurant

Veranda by Hush

Restaurant

The Orient Lounge

Restaurant