ASF- atenție la investiții!

ASF- atenție la investiții!


Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) atrage atenția publicului larg să nu dea curs, sub nicio formă, unor așa zise propuneri telefonice de investiții venite din partea anumitor persoane care se recomandă ca fiind angajați ai ASF și care folosesc o aplicație care generează, în mod fraudulos, apeluri care se identifică cu numărul de Tel Verde al Autorității 0800 825 627. 

În ultima perioadă, au fost semnalate mai multe situații de acest fel, iar persoanele care au dat curs acestui tip de „oferte” au fost prejudiciate cu sume importante de bani.

Autoritatea de Supraveghere Financiară NU face recomandări și propuneri de investiții, NU apelează consumatorii pentru a le propune plasamente în criptomonede și în niciun alt fel activ și nici NU solicită oamenilor să direcționeze sume de bani către platformele de investiții financiare online sau offline. 

Autoritatea de Supraveghere Financiară recomandă tuturor celor care intenționează să realizeze investiții pe piața financiară să apeleze doar la firme autorizate și să se informeze temeinic înainte de a-și plasa banii într-un instrument sau altul.
Dacă aveți suspiciuni cu privire la un apel, întrerupeți imediat comunicarea. Pentru a vă asigura că apelul este autentic, contactați-ne telefonic (0800.825.627/004 021.305.3470) sau prin email (office@asfromania.ro).

Alte sugestii

ÎNȘELĂCIUNEA „Apreciază postări pentru bani!”
Descoperă Noul Duster SUV- DACIA
Mesaje false referitoare la RO e-Factura
Vehiculele istorice vor achita tariful de utilizare și trecere pe rețeaua rutieră națională❗
Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Mioveni, în calitate de beneficiar anunță începerea proiectului: “Dotarea cu echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Mioveni și comuna Davidești, jud. Argeș”