Pitești Retail Park

Centru comercial


Program

Închis
Vezi programul

Address

DN65B, Geamana, Romania, 117140

Telefon

Despre

În perioada 1-15 februarie ai #reduceri la #covoarele selecționate din colecțiile outlet Carpeta. 
Vino în showroom Carpeta din incinta PITEȘTI Retail Park, Auchan Bradu și descoperă #reducerile.


Despre Pitești Retail Park

Centrul comercial Pitești Retail Park are o suprafață de 40 000 mp, o parcare generoasă și peste 40 magazine  având ca principale ancore: Auchan, Bricodepot , JYSK, Altex,  Emag, Pepco, Animax, Zoomania, Lems, Naturlich, Cador.  

Pitești Retail Park, Inspirație pentru casa ta- este locul unde clienții găsesc o diversitate de produse pentru amenjarea casei, alături de produsele necesare zi de zi la prețuri competitive.  

*****
Prioritățile noastre 
Sănătatea și siguranța vizitatorilor noștri și a tuturor celor care își desfășoară activitatea în centrul comercial Pitești Retail Park sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță când ne treceți pragul.
 
 Măsurile noastre:
·          Dezinfectăm în mod recurent centrul comercial; 
·          Aerisim periodic, în mod natural, centrul comercial; 
·         Am instalat dispensere cu dezinfectant pentru mâini în zona intrărilor în mall, în toalete și în zona de restaurante;
·         Am crescut frecvența zilnică a utilizării dezinfectanților pentru spațiile intens circulate, precum toalete, birouri și zona restaurantelor;

Photo Gallery

Alte sugestii

Trivale Shopping Center

Centru comercial

VIVO! Pitești

Centru comercial