Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului la Mioveni - Târgul Meșterilor Populari!


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Popescu 3, Mioveni 115400, Romania

Despre

ANUNȚ IMPORTANT!
  • Având în vedere contextul pandemic, toți agenții economici, producătorii agricoli și meșterii populari participanți la ediția din acest an a Sărbătorii Recoltei pe Valea Argeșelului și Festivalul de StreetFood au obligația de a prezenta organizatorilor certificatul de vaccinare ori un test negativ (PCR sau test rapid), conform normelor de protecție sanitară în vigoare!
  • Participarea publicului la spectacolele și manifestările organizare în acest weekend în Centrul Civic Mioveni se va face cu respectarea normelor și măsurilor de protecție sanitară împotriva răspândirii îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2!

Sărbătoarea toamnei aduce la Mioveni spectacole, concursuri culinare, must și pastramă!
Pe platoul din Centrul Civic, printre standuri cu legume, vin, must, pastramă, murături, brânzeturi, zacuscă, produse apicole și alte bunătăți preparate din mâinile țăranilor truditori, toamna va fi sărbătorită cu fast și eleganță, de administrația locală a orașului Mioveni.

Orașul Mioveni găzduieşte în perioada 1 – 3 octombrie ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul Meșterilor Populari”, eveniment care va reuni producători certificați şi roadele muncii lor. Cu această ocazie, Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni au pregătit publicului spectacole de calitate, pe scena din Centrul Civic urmând să urce Eugenia Filip, Marcela Fota și Taraful Cătălin Iancu, Ansamblul Folcloric Plai de Dor, Iulia Dumitrache și Proiectul Balkanic, Direcția 5, Mario Fresh și Band-ul, dar și o serie de artiști locali, extrem de talentați.
Gurmanzii vor putea rezista cu greu ispitelor culinare de sezon, pregătite de gospodine și producători locali autentici. Concursurile cu degustare – “cea mai gustoasă zacuscă”, „cele mai bune murături”, „cea mai bună dulceață”, „cea mai bună țuică de pe Valea Argeșelului” și evident, mult must proaspăt, sunt doar câteva motive pentru care nu ar trebui să ratați acest eveniment.