Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu” Curtea de Argeș

Organizator de Evenimente


Despre

Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu”, instituție reprezentativă pentru cultura argeșeană, se află pe cea mai importantă arteră a municipiului Curtea de Argeș - bulevardul Basarabilor ,la ale cărui extremităși sunt situate două capodopere ale arhitecturii românești medievale, și anume: Biserica Sfântul Nicolae Domnesc - ctitoria lui Basarab I și celebra Mănăstirea Argeșului – ctitoria lui Neagoe Basarab.
Construită în 1957 în stilul arhitectural local, aceasta beneficiază de o modernă sală de spectacole multifuncțională cu 400 de locuri , echipament de proiecție cinematografică, instalații de sonorizare de 4.000 W și de lumini de 4.600 W.
Aici se organizază spectacole de muzică corală , populară, muzică ușoara , teatru , difuzare de filme artistice, festivaluri naționale și internaționale.
Instituția mai deține : o sală numită generic „Sala ORFEU ” , cu o capacitate de 80 de locuri , folosită pentru ședinșe , seminarii , colocvii și cenaclul literar ; două holuri utilizate pentru expozițiile de fotografie , pictură și sculptură , o sală a cercului de arte ARTIS și una pentru cursurile de pian , orgă, canto și chitară.

Alte sugestii

Magazin invitații și accesorii nunta botez Casa de Modă

Organizator de Evenimente

Casa de Cultură a Sindicatelor Mioveni

Organizator de Evenimente

Filarmonica Pitești

Organizator de Evenimente

Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești

Organizator de Evenimente

Agentie Evenimente Silver

Organizator de Evenimente