Centrul Cultural Mioveni


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Alexandru Popescu 3, Mioveni 115400, Romania

Despre

Centrul Cultural Mioveni a luat ființă în anul 2007 ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local Mioveni. Activitățile desfășurate de Centrul Cultural Mioveni, au ca obiective principale educarea artistică a publicului prin programe specifice, sprijinirea tinerilor si artistilor valorosi in afirmarea lor, cercetarea, conservarea si promovarea tradițiilor populare. 
Instituția oferă gratuit cursuri pentru copiii din oraș: mandolină, dans popular, chitară, dans de societate, teatru, canto popular, fotografie, limbi străine franceză-engleză, fanfară, dans modern-popular, canto muzică ușoară și clasică, artă tradițională și sculptură și artă tradițională și modelaj în lut. 
Centrul Cultural este format din 2 corpuri (Corp A și corp B). Corpul A (Centrul Cultural-Educativ) are în componență săli pentru desfășurarea cursurilor, birouri, sală de proiecții, sală de conferințe și o sală de spectacole de 200 locuri.
În corpul B continuă să își desfășoare activitatea Asociația Persoanelor cu Handicap, cursul de artă tradițională și sculptură, precum și cel de modelaj în lut.

Photo Gallery

Video

Alte sugestii