Centrul Cultural Mioveni


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Alexandru Popescu 3, Mioveni 115400, Romania

Despre

Centrul Cultural Mioveni a luat ființă în anul 2007 ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local Mioveni. Activitățile desfășurate de Centrul Cultural Mioveni, au ca obiective principale educarea artistică a publicului prin programe specifice, sprijinirea tinerilor si artistilor valorosi in afirmarea lor, cercetarea, conservarea si promovarea tradițiilor populare.
Instituția oferă gratuit cursuri pentru copiii din oraș: mandolină, dans popular, chitară, dans de societate, teatru, canto popular, fotografie, limbi străine franceză-engleză, fanfară, dans modern-popular, canto muzică ușoară și clasică, artă tradițională și sculptură și artă tradițională și modelaj în lut.
Centrul Cultural este format din 2 corpuri (Corp A și corp B). Corpul A (Centrul Cultural-Educativ) are în componență săli pentru desfășurarea cursurilor, birouri, sală de proiecții, sală de conferințe și o sală de spectacole de 200 locuri.

În corpul B continuă să își desfășoare activitatea Asociația Persoanelor cu Handicap, cursul de artă tradițională și sculptură, precum și cel de modelaj în lut.

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Centrul Cultural Mioveni

Organizatie