Taxi Valentin

Taxi Valentin


About

Taxi Valentin este cel mai vechi operator de transport persoane in regim taxi care activeaza in prezent pe raza Municipiului Pitesti.
Am aparut in 2003, ne-am dezvoltat constant, ne-am perfectionat, ne-am facut respectati de parteneri iar, in prezent, ne mandrim ca suntem o companie stabila si serioasa.
Am pornit de la dorinta de a oferi taximetriei standarde si clientului servicii bune, cunoscand foarte bine cerintele ambelor parti.
Integritatea si onestitatea sunt principiile de la care am pornit si prin care ne-am dezvoltat relatiile cu partenerii, respectandu-ne integral angajamentele asumate fata de acestia.
Echilibrul si cumpatarea au facut ca pe o perioada delicata din punct de vedere economic si social, compania noastra sa se dezvolte. Am aplicat constant strategii pe termen lung, scopul fiind acela de a obtine si reinvesti profitul pentru dezvoltare, obtinerea calitatii si atingerea de performante.
Satisfactia clientilor si a colegilor nostri reprezinta un alt important reper al companiei noastre, intrucat multumirea si succesul clientilor nostri asigura ascensiunea noastra iar multumirea si linistea colegilor nostri asigura stabilitate.
Am investit in oamenii nostri, in conditiile de munca pentru a crea un spatiu de lucru frumos si placut. Am investit in autoturismele taxi achizitionand numai auto dotate pentru confort si siguranta astfel incat sa oferim conditii bune atat colegilor nostri din traseu cat si clientilor.
Am respectat nevoile clientilor pastrand un tarif mic, chiar si atunci cand cerintele pietei au creat presiune asupra noastra.
Toate acestea ne-au adus multumiri din partea clientilor, aprecieri din partea partenerilor, bucurie din partea colegilor si un binemeritat loc de
lider pe piata de taxi din Pitesti.
Va asteptam si pe dumneavoastra alaturi de noi!

RDS: 0248 944

Orange: 0753 255 944

Telekom: 0766 255 944

Vodafone: 0726 255 944

Similar Suggestions

Taxi Actual

Companie de Taxi