SILVORA TERA

SILVORA TERA


Address

Strada Gheorghe Doja 26, Pitești 117141, Romania

About

Proiectarea unei case este un proces complex, iar în cadrul biroului de arhitectură avem o echipă eficientă și bine sudată care se dedică în întregime fiecărui proiect: echipa administrativă (consultanță, întocmire documentații avize/autorizații), arhitecți, ingineri de rezistență, ingineri de instalații, designeri de interior.

Durata unui proiect depinde de complexitatea acestuia. De exemplu, putem realiza proiectul unei locuințe în 1-2 săptămâni, iar proiectul unei construcții industriale, HORECA etc.. poate dura până la 1-2 luni.

În cadrul biroului nostru de arhitectură, o
ferim servicii complete de proiectare, consultanta, întocmirea documentației și obținerea certificatului de urbanism, întocmirea documentației și obținerea avizelor necesare pentru obținerea autorizației de construire, dar si servicii de design interior/exterior. Asadar, avem capacitatea de realizare a proiectului de la A la Z, inclusiv etapa dificila de avizare si autorizare. Încă un aspect foarte important: serviciile noastre nu se adresează doar publicului din județul Argeș, ci întregului public din țară sau chiar din afara acesteia. Folosim tehnici avansate de proiectare, capabile să reproduca desene realiste și exacte, care să faciliteze înțelegerea vizuală.

De asemenea, ne ocupăm și cu procedurile de intabulare a imobilelor deja existente (case, clădiri industriale sau apartamente).
Ne desfășurăm activitatea în Pitești, Strada Gheorghe Doja, nr. 26. 

Similar Suggestions

PRIMERA Argeș Mall

Magazin local

PRIMERA Costești

Magazin local

PRIMERA Vivo! Mall

Magazin local

PRIMERA Pitești

Magazin local

Dolcerie Veneziane

Magazin local