Parcul de Distracții Alex & Emma's Land

Parcul de Distracții Alex & Emma's Land

Sport și Aventura


Schedule

Closed
See schedule

Address

Comuna Pietrosani, Arges, Pietroșani 117550, Romania

About

Parcul nostru a fost înființat pe 10 octombrie 2012. Încă de atunci muncim zilnic pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a satisface nevoile clienților noștri. 
Totul a pornit de la ideea creării unui loc dedicat copiilor, unde se pot juca liberi și în siguranță, unde să creeze amintiri de neuitat în timp ce învață constant lucruri noi. 
Nu suntem un simplu parc de distracții. Pe lângă activitățile distractive și atracții, punem la dispoziție o mulțime de ateliere bazate pe teme diferite. Printre ele se numără: ateliere cu specific istoric („Legendele Olimpului”, „Misterele Egiptului Antic”, „Legenda lui Minos și Labirintul Minotaurului”, „Vlad Țepes și Turcii”, „Camelotul și Cavalerii Mesei Rotunde”, etc), ateliere delicioase ( - de ciocolată - bomboane - brutărit - prăjituri - plăcinte - Kurtos Kalacs - Pizza - gogoși), ateliere tradiționale ( „La Stâna Oiței Doli”, „Cusături și Țesături”, „Sculptură în Lemn”, „Gherghef”, „Micul Fermier”, „Olărit”, „Încondeiat ouă”, „Casa Păsărilor”, „Pictură pe sticlă”, etc). Avem, de asemenea, si ateliere de „Supraviețuire în natură”, „Micul cercetaș”, „Micul Oștean” și „Apicultorul cel Isteț”. 
Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu mult drag!

Photo Gallery

Similar Suggestions

Parcul din Lemn - zona Piscul Negru

Sport și Aventura

Parcul de aventură Dracula 🏹

Sport și Aventura

BCM U FC Argeș Pitești

Sport și Aventura

Fotbal Club Argeș Pitești

Sport și Aventura

Club Sportiv Mioveni

Sport și Aventura