Curatatorie Floare de Colt

Curatatorie Floare de Colt


About

Spalatoria Floare de Colt ofera servicii profesionale de curatatorie ecologica cu cele mai moderne masini de spalat, uscat si calcat. Echipamentele fac parte din noua generație de utilaje industriale pentru industria hoteliera, sunt complet automatizate, ecologice, flexibile, economice, cu functionare exacta pentru fiecare tip de material textil și raspund tuturor exigentelor din domeniu. Pentru desfasurarea activitatii dispunem un spatiu conform normelor in domeniu, cu suprafata de 200 mp impartiti in sala de productie, depozit pentru rufe curate, depozit pentru rufe murdare, magazie depozitare materii prime.
Pentru spalare folosim detergenti din gama profesională HORECA, avizati de ministerul sanatatii, cu protecție pentru fiecare tip de tesatura si sistem automat de dozare centralizat pentru spalatorii profesionale de textile.
Spalatoria noastra presteaza si servicii de curatatorie ecologica pentru orice tip de vestimentatie – haine de zi cu zi, haine de ocazie, salopete si echipamente de lucru. 
Oferim promptitudine, preluare si livrare.

Similar Suggestions

Fântâna Muzicală – Piața Primăriei

Miscellaneous

CASA MUSCELEANA-cazare in regim hotelier

Miscellaneous

goSPORT

Miscellaneous / Post radio

DEMI Insurance Office SRL

Insurance / Miscellaneous

Zăvoi Consult

Miscellaneous