Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Mioveni, în calitate de beneficiar anunță începerea proiectului: „ Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni ”.


                                                         Comunicat de presă
                    „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Mioveni, în calitate de beneficiar anunță începerea proiectului:  „ Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni ”.    

Proiectul a fost depus în cadrul apelului lansat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componeta 10 - Fondul Local, Investiția I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale. 

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice de învățământ din orașul Mioveni.

Prin realizarea investiției va fi asigurată creșterea eficienței și calității actului de învățământ, ca premisă a îmbunătățirii stării generale de educație a populației.

Obiectivele specifice sunt: reducerea consumului de energie electrică din surse primare, reducerea costurilor cu energia electrică în contextul creșterii constante a prețului per kilowatt și asigurarea unui climat corespunzător actului educațional din punct de vedere al confortului termic și al iluminatului.

Lucrările de îmbunătățire a eficienței energetice se vor realiza la următoarele unități de învățământ: Liceul Tehnologic Construcții de Mașini, Școala Gimnazială George Topârceanu, Școala Gimnazială Liviu Rebreanu.

Indicatorii proiectului:
- Reabilitarea moderată a clădirilor publice: 12902 mp
- Număr de stații de reîncărcare  mașini  electrice: 8 stații (16 puncte)
 
Valoarea maximă a finanțării nerambursabile a proiectului „Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni ”, este în cuantum de 34.426.839,44 lei cu TVA, din care 1.171.602,60 lei reprezintă ajutor de stat/ajutor de minimis.

Data de începere a proiectului: 08.02.2023
Data de finalizare a proiectului: 08.02.2024
Cod cerere de finanțare : C10-I3-2323/14.10.2022
 
Date de contact: 
Responsabil de Proiect: Tudor Silvia Andreea
UATO Mioveni
B-dul Dacia, Nr. 1, Mioveni                                                      
Tel/fax: 0348 450 000 / 0248 260 500
 
 
„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României”

 „Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României ”

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană - UrmătoareaGenerațieUE”
https://mfe.gov.ro/pnrr/                           https://www.facebook.com/PNRROficial/

Alte sugestii

CERCETAȚI PENTRU DELAPIDARE, ÎNȘELĂCIUNE, FALS ȘI INFRACȚIUNI PRIVIND REGIMUL DEȘEURILOR
Știi cum se circulă în sensul giratoriu?
Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Mioveni, în calitate de beneficiar anunță începerea proiectului: “Execuție sistem optimizare costuri cu energia electrică la sediul primăriei orașului Mioveni”.
Simulare evaluare națională 2023
ATENȚIE la medicamentele și suplimentele alimentare contrafăcute!