Pitești: Magazin oficial FC Argeș


Pentru suporteri

Clubul FC Argeș și-a deschis, spre bucuria suporterilor, un magazin de prezentare situat la parterul Casei Cărții, unde argeșenii vor găsi o multitudine de articole specifice precum tricouri replică, șorturi, fulare, treninguri de antrenament și de prezentare, hanorace, geci de iarnă, veste, mănuși, borsete, jambiere, rucsacuri, mingi și multe alte obiecte cu însemnele clubului.
Pentru început, vânzarea se va face doar la sediul magazinului, urmând ca din luna ianuarie comenzile să poată fi făcute și în mediul online prin magazinul virtual care va fi deschis pe noul site al clubului argeșean care urmează să fie lansat în scurt timp. Din prima lună a anului viitor, livrarea produselor va putea fi făcută în întreaga țară, dar și în străinătate, prin intermediul unei firme de curierat.
Reprezentantul firmei Macron susține că produsele comercializate sunt aceleași pe care le folosește și echipa pregătită de Ionuț Badea. Acestea pot fi achiziționate de la orice distribuitor Macron din Europa.
În returul campionatului, echipa noastră va evolua în șorturi și tricouri albe, pe care sunt imprimate numele fostelor glorii care au câștigat campionatul în anii 1972 și 1979.

Alte sugestii

Pitești: A început distribuirea produselor de igienă!
Pitești: Amenzi și somații pentru mașinile abandonate
Pitești: În weekendul 24-26 ianuarie, autobuzele circulă după un program special
Pitești: Magazin oficial FC Argeș
Pitești: A fost implementat al treilea Sistem Electronic de Dirijare și Ordonare (SEDO)