Pitești: A început distribuirea produselor de igienă!


Centrul de distribuire este situat în Piaţa Smârdan, etaj II, intrarea B

Primăria Municipiului Pitești anunță că, miercuri, 15 ianuarie 2020, începe acţiunea de distribuire a produselor de igienă către persoanele beneficiare de venit minim garantat și către persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, precum și către persoanele aflate temporar în situații critice de viață.
Pentru beneficiarii înscrişi iniţial pe liste, produsele de igienă se vor ridica pe baza actului de identitate valabil (nu se oprește copie după documentul de identitate, ci doar se verifică datele).
Distribuirea produselor de igienă către persoanele îndreptăţite se va face, pe raza municipiului Piteşti, în cadrul unui centru de distribuire situat în Piaţa Smârdan, etaj II, intrarea B şi se va desfăşura după următorul program:
• Luni – Miercuri: 9:00 -16:00
• Joi: 9:00-18:00
• Vineri: 9:00-13:00
Această acțiune se derulează în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) nr. 223/2014 al Parlamentului European și ale Hotărârii Guvernului nr.784/2018, prin implementarea Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2019-2021, finanţat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane.

Alte sugestii

Pitești: A început distribuirea produselor de igienă!
Pitești: Amenzi și somații pentru mașinile abandonate
Pitești: În weekendul 24-26 ianuarie, autobuzele circulă după un program special
Pitești: Magazin oficial FC Argeș
Pitești: A fost implementat al treilea Sistem Electronic de Dirijare și Ordonare (SEDO)