MoaDeco- Gift Shop & Home Accessories!

Magazin local


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bloc 31, Calea București, Pitești 110133, Romania

Telefon

Despre

Ce reprezintă MOADECO?
O lume de poveste a cadourilor și a decorațiunilor. Soluția ideală pentru fiecare moment deosebit: marile sărbători de peste an, aniversarea unui prieten, o vizită în familie, marcarea unui moment special în relația cu cei dragi.
Pentru următoarea perioadă a anului, MOADECO pregătește decorațiuni fabuloase de Crăciun create special pentru a transforma căminul dumneavoastră într-un univers de poveste. Oricare dintre minunatele creații din ceramică, seturi de globulețe sau figurine tematice poate constitui cadoul ideal pentru cei dragi, pentru familie sau colaboratorii apropiați.
Magazinul oferă, de asemenea, o paletă amplă de alte cadouri: aranjamente, lenjerii, fețe de masă, lumânări Yankee etc.
La MOADECO, bijuteriile lucrate manual, băuturile rafinate (vinuri de colecție, șampanie, coniac), bomboanele franțuzești și multe alte cadouri deosebite așteaptă iubitorii de frumos în formule atragătoare,perfecte pentru orice ocazie și accesibile ca preț. În funcție de perioada anului, tematicile sunt adaptate momentelor importante din an, precum Valentine’s Day, 1 și 8 Martie, Sărbătorile Pascale etc.
Ca un partener de nădejde în orice moment important din viața dumneavoastră, magazinul este deschis zilnic, între orele 8:00-21:00. Îl descoperiți la Ramada Pitești, în imediata vecinătate a cofetăriei Twist.

Vă așteptăm și în noul magazin din Jupiter City Shopping Center!

Photo Gallery

Alte sugestii

Dolcerie Veneziane

Magazin local

SILVORA TERA

Magazin local

Ideal Board Games

Magazin local

Măcelăria Făgăraș

Magazin local

ARALEX

Magazin local