Mioveni: Proiectul ”STreet ART și-a prelungit termenul de implementare cu 6 luni


Termenul de finalizare al proiectului a fost extins până în aprilie 2022.

La finalul anului 2019 orașul Mioveni s-a alăturat altor state partenere din Europa: Albania, Bosnia si Herzegovina, Cehia, Germania, Italia, Kosovo, Letonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia si Slovenia pentru realizarea proiectului STAR – STreet ART. 

Proiectul  propune folosirea artei stradale pentru a oferi o metodă de înfrumusețare a zonelor degradate sau industriale prin implicarea comunităților locale, dorind totodată să promoveze incluziunea socială prin mesajul transmis. 
STreet Art este o formă de exprimare artistică ce permite implicarea comunităților și regenerarea imaginii anumitor zone și poate dezvolta sentimentul de identitate, solidaritate și înțelegere reciprocă.

În contextul pandemiei de SARS-CoV-2, demersurile acestui proiect au fost încetinite, întâlnirile oficiale și atelierele propuse fiind anulate și înlocuite cu conferințe video și ședințe online.

În data de 12 noiembrie a avut loc o astfel de ședință online cu reprezentanții partenerilor de proiect, al cărei principal subiect de discuție a fost prelungirea perioadei de implementare a proiectului cu până la 6 luni (termenul de finalizare al proiectului a fost extins până în aprilie 2022).

Alte sugestii

Mioveni: Program prelungit la SERVICIUL DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR, pentru alegerile parlamentare!
Mioveni: Circulație restricționată pe Bulevardului I.C. Brătianu cu Str. Calea Câmpulungului!
Mioveni: Activitatea producătorilor locali și a comercianților din Piața "Dacia" a fost reorganizată
Mioveni: Primăria acordă ajutor financiar pentru încălzirea locuințelor
Mioveni: Anunț de început proiect ”Consolidarea capacității sistemului medical de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19, în județul Argeș”