Romanița în concert pe 14 februarie la Club Hush Pitesti


Data și ora:
Gazdă:

Str. Panselelor nr. 2, Pitesti, Romania, 110060
Organizator:

Despre

Pe 14 februarie v-am pregătit o seară excepțională, în compania Romaniței, semifinalista Vocea Romaniei. - Cine e Romanița?
Probabil, cei mai mulți dintre voi pe Romanița, semifinalista lui Tudor Chirilă la Vocea României în 2018, însă parcursul ei artistic începe cu ceva ani în urmă.
În 2005, la doar 18 ani, Romanița câstigă Premiul Special al Juriului la secția de Creație cu o piesă scrisă de ea, în cadrul unui festival de muzică (Festivalul Tinereții), Jolt Kerestely fiind președintele juriului.
Din 2005 și până în 2018, Romanița își continuă activitatea muzicală, dar termină și Universitatea Media Pro- Facultatea de Regie Film și Tv, iar ulterior își ia diploma de licență în Teatru- Artele spectacolului la Universitatea Paris VIII.
La Paris devine front(wo)man în trupa Brain Damaged, tribute band Pink Floyd și susține concerte timp de 2 ani în regiunea pariziană.
Dorul de casă și de țară o împing către comunitatea românească din Paris și astfel începe un nou proiect cu orchestra de evenimente private, Diaspora Band, care durează 3 ani, după care începe să se gândească serios la întoarcerea definitivă în România.
Biletele se gasesc in locatie.
Intrare unica: 35 ron