Simona Bucura Oprescu: “Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!


Ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că au fost semnate două noi contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea unor drumuri din Argeș.
 
Este vorba despre DN 73C- Curtea de Argeş - Municipiul Râmnicu Vâlcea, de la Tigveni (Lot 2), cunoscut şi ca Secţiunea 6 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, și despre elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1). 
 
Sunt două dintre obiectivele de infrastructură rutieră despre care am discutat recent personal la Ministerul Transporturilor cu ministrul Sorin Grindeanu, împreună cu președintele Consilului Județean Argeș, Ion Mînzînă. Îi mulțumim domnului ministru pentru receptivitate, promptitudine și implicare, spune deputatul Simona Bucura Oprescu.
 
Valoarea contractelor finanţate din fonduri europene este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot şi de 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot.

Alte sugestii

Remus Mihalcea: În orice stat civilizat, asistența medicală de urgență este la Ministerul Sănătății!
Ion Georgescu, primar al orașului Mioveni: Miniștrii PSD implementează rapid măsurile din programul "Sprijin pentru România"!
Firmele care dețin spații în blocuri construite înainte de anul 2000 vor putea beneficia de fonduri prin PNRR pentru modernizare!
Milioane de euro alocate prin PNRR pentru amenajarea de noi piste pentru biciclete!