Pitești: Proiect esențial privind Actualizarea Planului Urbanistic General pentru următorii 10 ani!


Primăria Municipiului Pitești realizează actualizarea PUG - ului în consultare cu Ordinul Arhitecților filiala Argeș, Uniunea Arhitecților din România filiala Argeș -Vâlcea, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș și, desigur, cu societatea civilă.
În acest sens, publică, în secțiunea Anunțuri de pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești, Regulamentul Local de Urbanism (varianta 16.03.2021), cu regulile de construire pe raza municipiului, și planșa de reglementări urbanistice (varianta 16.03.2021), care evidențiază funcțiunile zonelor, ale clădirilor, ale spațiilor verzi și regulile de construire în raport cu amplasarea și poziționarea terenurilor în UAT Pitești (http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/prim/portal.nsf/AllByUNID/0971ED5A52F84DA3C225869A0046319F?OpenDocument). 
Opiniile și sugestiile le așteptăm, prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, la subiectul mesajului fiind recomandată mențiunea „Opinii și sugestii PUG”.
Planul Urbanistic General (PUG) este documentul esențial pentru strategia de dezvoltare a Piteștiului pentru următorii 10 ani minimum! 

Alte sugestii

Pitești: Transportul public va fi extins în zona metropolitană!
Pitești: Poliția Locală trece din nou sub directa coordonare a Primăriei Municipiului
Pitești: De la 1 Mai o nouă regulă în parcări. Vezi și sancțiunile!
Pitești: Programul centrelor de încasări impozite și taxe locale
Bazinul Olimpic Pitești: renovări majore cu probleme ce vor devansa termenul de finalizare