Mioveni: Scutiri de la plata majorărilor!


În scopul stimulării încasărilor la bugetul local, până la data de 30.06.2022, atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice beneficiază de anularea majorărilor aplicate pentru neplata obligațiilor fiscale datorate către Primăria Mioveni .

Pentru a beneficia de scutire la plata majorărilor de întârziere datornicii vor trebui:
a) să achite toate obligaţiile fiscale principale administrate de organul fiscal local, scadente (cu termen de plată împlinit) până la data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere inclusiv;
b) să achite majorările de întârziere aferente debitelor pricipale cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 şi data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere;
c) să depună cererea de anulare a majorărilor de întârziere după îndeplinirea în mod corespunzător a condiţiilor prevăzute la lit. a)-b), dar nu mai târziu de 30 iunie 2022.

Pentru mai multe detalii se poate consulta pagina de internet a instituției: www.emioveni.ro, secțiunea ,,Monitorul Oficial Local - Hotărârile Autorității Deliberative - Hotărâri Adoptate”- https://emioveni.ro/.../hotarar.../2021-2024/2022/_nr.35.pdf, sau direct la personalul responsabil din cadrul instituției, la biroul Urmărire -Venituri.

Alte sugestii

Mioveni: Se lucrează la noul pod peste Argeșel din cartierul Racovița !
Mioveniul a devenit, preț de câteva ore, capitala portului popular!
Mioveni: Și firmele pot plăti #online impozitele și taxele locale