Mioveni: Măști și dezinfectanți de la DACIA pentru școlile din oraș


50.000 de măști faciale în trei straturi

Uzina de Automobile Dacia, alături de partenerii săi au venit răspuns cu entuziasm propunerii lansate de administrația locală din Mioveni, venind în sprijinul școlilor din oraș cu materiale sanitare și dezinfectanți.
Grație acestui act deosebit, 50.000 de măști faciale în trei straturi, 1280 de flacoane de dezinfectant de suprafețe și alte 1280 de flacoane de dezinfectant pentru mâini au fost donate în cadrul unui eveniment organizat de primăria Mioveni, la care au participat Christophe Dridi director general al Groupe Renault România și al Uzinei de Automobile Dacia, deputatul Simona Bucura Oprescu, vicepreședintele CJ Argeș Ion Mînzînă și alți reprezentanți ai companiilor implicate în acest proiect umanitar și social. De remarcat faptul că toate materiale donate sunt produse exclusiv în județul Argeș.
Pe lângă măștile și dezinfectanții donați, școlile din Miovei au mai primit și alte 110 tablete electronice wifi cu abonament de internet, achiziționate de Consiliul Local Mioveni, care vor veni în sprijinul actului educațional. Toate aceste materiale au fost distribuite către unitățile de învățământ din oraș, în funcție de numărul de elevi înscriși la fiecare școală sau liceu.

Alte sugestii

Mioveni: Elevii care învață în școlile și liceele din Pitești au transport urban gratuit pe autobuzele Publitrans!
Mioveni: Program prelungit la Evidența Populației și la Primărie
Mioveni: Au început înscrierile la cursurile Centrului Cultural!
Mioveni: Cetățenii, scutiți de penalități pentru datoriile restante la Primărie
Mioveni: Impozitele și taxele pot fi achitate și ONLINE