Mioveni: Elevii care învață în școlile și liceele din Pitești au transport urban gratuit pe autobuzele Publitrans!


Finanțarea se va efectua de la bugetul local al orașului Mioveni.

Consiliul Local Mioveni a adoptat Hotărârea 142/17.09.2020, prin care se aprobă Convenția de colaborare între SC PUBLITRANS 2000 S.A. și Unitatea Administrativ Teritorială a orașului Mioveni, privind asigurarea transportului urban gratuit cu mijloace de transport în comun cu autobuze aparținând SC Publitrans 2000 S.A, pentru elevii din învățământul preuniversitar acreditat /autorizat, domiciliați pe raza teritorială a orașului Mioveni și care sunt școlarizați la unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Pitești.
Finanțarea cheltuielilor pentru asigurarea costului abonamentului lunar ce urmează a fi suportat de către administrația orașului Mioveni se va efectua de la bugetul local al orașului Mioveni.
În baza acestei Convenții de colaborare, S.C. Publitrans 2000 S.A. va elibera tuturor elevilor din Mioveni din învăţământul preuniversitar acreditat/autorizat abonamente lunare gratuite, pe toate liniile. Abonamentele gratuite se eliberează de la punctul de distribuţie situat în municipiul Piteşti, B-dul Nicolae Bălcescu, Bl. S5, Sc. F, parter, peste stradă de Lisa Dräxlmaier. Programul de funcţionare este de Luni-Vineri între orele 09.00 – 17.00.
Abonamentele se eliberează pe baza carnetului de elev emis de unitatea de învăţământ, vizat prin ştampilă pentru anul în curs, copie şi original.

Alte sugestii

Mioveni: Anunț de început proiect ”Consolidarea capacității sistemului medical de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19, în județul Argeș”
Peste 4 milioane de euro, finanțare europeană la Mioveni
Mioveni: Cetățenii, scutiți de penalități pentru datoriile restante la Primărie
Mioveni: Impozitele și taxele pot fi achitate și ONLINE