Mioveni: Cine achită impozitele la început de an, primește reducere!


10% și 5%

Impozitul pe clădiri se plăteste anual, în două rate egale, până la data de 31 martie și 30 septembrie inclusiv.
Pentru plata cu anticipație, până la data de 31 martie a impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport datorat, pe anul 2020, de către persoanele fizice, Primăria Mioveni acordă o bonificație de 10%, iar pentru persoanele juridice se acordă o bonificație de 5%.
În conformitate cu hotărârea Consiliului Local Mioveni, impozitele si taxele locale pentru anul fiscal 2020 s-au modificat cu rata inflatiei de 4,6%, față de anul 2019, atât pentru contribuabili persoane fizice, cât și pentru contribuabili persoane juridice înregistrați cu bunuri impozabile pe raza orasului Mioveni.
Reamintim că impozitele şi taxele locale din Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata fără autentificare şi selectând “Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.
Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.
Plata taxelor, impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

Alte sugestii

Mioveni: Cine achită impozitele la început de an, primește reducere!
Mioveni: Spitalul Orășenesc de la 140 de paturi pe 7 compartimente, la 250 de paturi și 22 de compartimente!
Mioveni: Proiectul ”Street Art” câștigat de Primărie
Mioveni: Impozitele și taxele pot fi achitate și ONLINE