Mioveni: Christophe Dridi și Nicolae Movileanu, cetățeni de onoare ai orașului!


Recunoaștere

Directorul General al Automobile Dacia și al Groupe Renault România, Christophe Dridi, a fost desemnat duminică, 1 decembrie, “Cetăţean de onoare al oraşului Mioveni”.
Distinctia a fost acordată în cadrul unei ceremonii în care au mai fost recunoscute şi meritele managerului Delta Invest Mioveni-Nicolae Movileanu.
Christophe Dridi:“Noi spunem mereu că vehiculele Dacia sunt ambasadorii României în lume. În total, până în prezent, Dacia a deschis 44 de ambasade. Cu mare bucurie, petrec Ziua Naţională a României în oraşul unde se pregătesc toţi aceşti ambasadori. Dacia este ancorată în viaţa zilnică a românilor, aici în ţară. Onorarea pe are o primesc astăzi este expresia datoriei pe care o am. Aceea de a reprezenta Dacia la nivel mondial şi să fac astfel încât compania să înflorească în societatea românească. Vă mulţumesc! La Mulţi Ani, România!”.

Nicolae Movileanu:"Vă mulțumesc pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o. Sunt emoționat, este un moment foarte important pentru mine și pot spune că în activitatea pe care am început-o în urmă cu peste 25 de ani aici în Mioveni am avut puține momente de asemenea intensitate. Am înființat grupul de firme în 1994 cu câțiva colegi foarte entuziaști și am pornit pe un drum dificil, dar am avut un partener de nădejde: Automobile Dacia. La mulți ani tuturor!", a spus, la rândul său, Nicolae Movileanu.

Alte sugestii

Mioveni: Spitalul Orășenesc, de la proiect la realitate!
Mioveni: Christophe Dridi și Nicolae Movileanu, cetățeni de onoare ai orașului!
Mioveni: Târgul de Crăciun / 12-15 Decembrie 2019
Mioveni: Impozitele și taxele pot fi achitate și ONLINE