Linie telefonică de sprijin psihologic pentru persoanele afectate de pandemie


Linia telefonică cu tarif normal: 021 9081

De astăzi, persoanele afectate de pandemia COVID-19, personalul medical supus condiţiilor de stres sau oricine se confruntă cu presiunea cauzată de pandemie beneficiază de servicii gratuite de sprijin psihologic prin apelarea liniei telefonice cu tarif normal 021 9081. 

Peste 40 de psihoterapeuţi voluntari sunt implicaţi în proiectul demarat şi coordonat de către Ministerul Sănătăţii în parteneriat cu Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale (APCCR), Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (prin Clinica Universitară de Psihologie PsyTech) și Vodafone România. 

Linia telefonică de sprijin psihologic 021 9081 funcţionează de luni până sâmbătă în intervalul 12.00 – 20.00 şi poate fi apelată cu tarif normal din toate rețelele telefonice. Apelurile sunt preluate de peste 40 de psihoterapeuţi voluntari ai APCCR printr-o centrală virtuală, numită Cloud Voice, oferită gratuit de Vodafone România. 

Alte sugestii

Corpul de control al Prim-ministrului a sesizat Ministerul Public „in rem” privind accesul în Registrul Electronic Național de Vaccinări
Argeș: CJSU a decis! Municipiul Pitești are primul weekend cu restricții suplimentare.
Spațiul Privat Virtual - la un click distanță de serviciile oferite de A.N.A.F.
Actualizare meteo: precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece!
Aveți un minut? Vorbim despre bani, banii dumneavoastră!