⚠️LISTA ACTUALIZATĂ cu #țările incluse de România pe lista galbenă!


Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 22 din 08.04.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

⚠️A fost acualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 22 din 08.04.2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, în contextul pandemiei de COVID-19.👇
ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile): Curaçao Bonaire, Saint Eustatius și Saba, San Marino, Ungaria, Uruguay, Estonia, Polonia, Serbia, Iordania, Bermuda, Wallis și Futuna, Andorra, Muntenegru, Aruba, Cehia, Franța, Bahrain, Suedia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Bosnia și Herzegovina, Slovenia, Kosovo, Cipru, Isle of Man, Liban, Olanda, Turcia, Palestina, Croatia, Belgia, Seychelles, Republica Moldova, Chile, Austria, Italia, Luxemburg, Ucraina, Brazilia, Puerto Rico, Armenia, Kuweit, Africa de Sud.
Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat

Alte sugestii

7DAYS7NIGTS, revistă ediție online
Informații utile
Camere web
Poftă de ceva dulce?
6 locații în care să mămânci în Argeș