⚠️LISTA ACTUALIZATĂ cu #țările incluse de România pe lista galbenă!


Listă in vigoare de la data de 15.10.2020, ora 0:00

 ⚠️A fost acualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform HOTĂRÂRII nr. 49 din 13.10.2020 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Țările incluse de România pe lista galbenă. Intri în carantină la domiciliu sau la o locație declarată pentru 14 zile.
Dacă intri pe teritoriul României pentru o perioadă de maxim 3 zile și prezinți un test negativ Covid efectuat cu cel mult 48 ore înainte, vei fi exceptat de la carantinare.
Dacă intri pentru o perioadă mai mare de 3 zile, vei intra obligatoriu în carantină pentru 14 zile cu posibilitatea efectuării unui test Covid în a 8 a zi de carantină. Măsura intră în vigoare începând cu data de 15.10.2020.
🟡ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu / locația declarată pentru 14 zile): 
Andorra Israel Muntenegru Cehia Polinezia Franceză Guam Argentina Belgia Bahrain Olanda Bahamas Aruba Gibraltar Spania Costa Rica Franța Republica Moldova Marea Britanie Islanda Puerto Rico Bonaire, Saint Eustatius and Saba Armenia Liban Capul Verde Panama Slovacia Statele Unite ale Americii Columbia Kuweit Brazilia Malta Oman


Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat

Alte sugestii

7DAYS7NIGTS, revistă ediție online
Informații utile
Camere web
Poftă de ceva dulce?
Pitești-ul revine la viață