6 restaurante și pub-uri de unde să mănânci în Argeș


În momentele în care ești în pană de idei, folosește lista de mai jos și inspiră-te unde să mai mănânci ceva bun în orașele din județul Argeș.

Bibliotheque

Perfect pentru orice masă din zi și noapte (mic dejun, brunch, prânz, cină), Bibliotheque se găsește în Pitești, pe str. Victoriei, nr. 16.

Vezi detalii despre Bibliotheque

The Orient Lounge

Dacă vrei să încerci o altfel de bucătărie, The Orient Lounge ar putea fi o idee bună. Restaurantul pregătește mâncare după rețete turcești.

Vezi detalii despre The Orient Lounge

Pizzeria Trattoria Uno

Pizza? Pizza să fie! Preparate autentice italiene se găsesc la Trattoria Uno, unde sunt pregătite după rețete tradiționale, exact ca la origine.

Vezi detalii despre Pizzeria Trattoria Uno

Marele Restaurant Chinezesc

Singurul restaurant cu specific chinezesc, din Pitești se găsește acum pe Calea Republicii, nr. 70.

Vezi detalii despre Marele Restaurant Chinezesc

Green Pub

Dacă ajungi în Mioveni și nu ai idee unde ar fi bine să mănânci, cu Green Pub vei merge la sigur. Meniul e variat și potrivit pentru oricine.

Vezi detalii despre Green Pub

Casa Satler

Casa Sattler îmbină ambianţa plăcută şi caldă cu ultimele tendinţe în materie de artă culinară. Aici aveţi posibilitatea să organizaţi un prânz de afaceri liniştit sau o cină romantică alături de o persoană deosebită, decorul special ce zugrăveşte clasicul împreună cu muzica aleasă în concordanţă cu atmosfera transmisă de restaurant fiind promisiunea pentru o masă perfectă.

Vezi detalii Casa Satler

Alte sugestii

7DAYS7NIGTS ediție online
Restricții NOI prin Ordonanță militară pe teritoriul României!
6 restaurante și pub-uri de unde să mănânci în Argeș
Îmi pasă! Școala de acasă!
Poftă de ceva dulce?