„Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” la Mioveni


Data și ora:
Gazdă:
Mioveni 115400, Romania
Organizator:

Despre

Proiectul sportiv – „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” – a ajuns la cea de-a cincea ediţie și are ca scop să atragă cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. De asemenea, prin acest proiect, se urmăreşte educarea tinerilor către un stil de viaţă activ şi îndrumarea lor către sportul de echipă.
Competiţia se desfăşoară la mai multe ramuri – baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete – la care se pot înscrie elevi nelegitimaţi la vreun club la disciplina la care participă, meciurile fiind arbitrate de profesori de educaţie fizică şi sport în etapele preliminare şi de către arbitri acreditaţi în fazele semifinale şi finale ale campionatului.
La fiecare ediţie, interesul elevilor de a participa este mare, în acest an înscriindu-se 287 de echipe, fiind implicaţi aproximativ 2900 de copii din mediul urban şi rural.
La ediţia din acest an, unul din evenimentele de debut ale proiectului „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” se va desfășura sâmbătă, 5 octombrie., începând cu ora 10.00, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din Mioveni, şcoală care va găzdui meciul de fotbal fete, categoria gimnaziu urban.