Expoziție interactivă de fluturi vii


Data și ora:
Gazdă:

Despre

Petrecem împreună 11 ani de Jupiter City! Te invităm, între 21 și 23 iunie, să vizitezi expoziția interactivă cu peste 140 de fluturi exotici vii de mărimi și culori spectaculoase. Fă-ți cele mai cool fotografii în zona special amenajată și bucură-te de o experiență inedită. Accesul este gratuit!
🦋 Expoziția de Fluturi Vii 🦋 reprezintă o modalitate inedită de a cunoaște îndeaproape un grup de insecte cu un mod de viață fascinant. Cu toate că niciuna dintre speciile prezente în cadrul expoziției nu este amenințată cu dispariția, frumusețea și fragilitatea acestor exponate vii ne atrag atenția asupra necesității conservării în mediul lor natural, prin măsuri specifice.
🦋 Vizitatorii expoziţiei pot fi martorii unor momente unice, cum ar fi „naşterea" unor fluturi, asistând la momentul în care adulţii părăsesc învelişul nimfei şi îşi întind aripile pentru prima dată.
📌 vineri, sâmbătă și duminică: 21-23 iunie
📌 program expoziție: 11:00-19:00

În plus, în același weekend aniversar, beneficiezi de super reduceri în magazinele din Jupiter City, iar duminică, 23 iunie, de la ora 14:00 ești invitat să deguști tortul festiv!

Fotografii