„De Dragobete, iubim românește!”


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Popescu 3, Mioveni 115400, Romania

Despre

Cu ocazia sărbătorii iubirii la români, locuitorii orașului Mioveni pot să participe la un concurs inedit, intitulat „De Dragobete, iubim românește!”. Invitația vă este lansată de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Pentru a participa trebuie să dați LIKE & SHARE paginii de Facebook a Centrului Cultural Mioveni - https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ/ şi să trimiteți printr-un mesaj privat o poză împreună cu persoana iubită, însoțită de numele vostru (pentru a putea fi etichetați) şi un număr de telefon de contact, până pe data de 16 februarie 2020.

Pozele care vor intra în concurs vor fi postate pe pagina de Facebook a Centrului Cultural, în perioada 17 - 23 februarie 2020. Poza cu cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoare în data de 24 februarie 2020.

Atenție! Participanții trebuie să respecte regulamentul concursului, să aibă peste 18 ani și să fie cetățeni ai orașului Mioveni.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0348/445.856
*****
REGULAMENT
Pasul 1 :

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să ne trimită o poză împreună cu persoana iubită, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni -

https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ/, în perioada 10-16 februarie 2020.

Pasul 2 :

Pozele vor fi postate în data de 17 februarie a.c., de către administratorul contului.

Pasul 3 :

În data de 24 februarie 2020, ora 12.00, poza cu cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoare. Premiul constă într-o invitație dublă, la piesa de teatru ”Și cine nu iubește”, din data de 22 Martie 2020, susținută la Centrul Cultural Mioveni.

Condiții de participare:

Participanții trebuie:

- să aibă peste 18 ani și să fie cetățeni ai orașului Mioveni!

- să își exprime acordul expres și neechivoc asupra Regulamentului Concursului.

Organizatorul poate utiliza pozele înscrise în concurs în materialele de comunicare ce vor face referire la concurs.

Participarea la acest Concurs presupune acceptul Participanților referitor la faptul că, în baza acordului lor expres liber exprimat, persoana lor (imaginea), numele, prenumele, localitatea în care domiciliază și materialele foto trimise Organizatorului, pot fi făcute publice și folosite în materialele de comunicare, însă doar în legătură cu prezentul Concurs și fără a prejudicia imaginea ori drepturile acestora. Cesiunea și utilizarea de către Organizator a acestor imagini se va face fără niciun fel de plată suplimentară pentru participanți, ei nefiind restricționați în exprimarea acestui accept ori a refuzului în niciun fel și neexistând nicio condiționare în participarea în acest Concurs din partea Organizatorului.

Înscrierea se va face exclusiv în perioada Concursului menționată la Pasul 1 în Regulamentul Concursului. Anunțarea câștigătorilor se va face online, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni - https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ/, pe data de 24 februarie 2020, ora 12.00.

Fotografii